Periuță electrică de dinți – vezi recomandarea medicului stomatolog

Este destul de dificil să alegi o periuță electrică de dinți, mai ales că oferta de pe piață este atât de generoasă. Așa încât, cel mai bine este să alegi un produs pe care ți-l recomandă un specialist în domeniu. Dorim, în acest articol, să vă prezentăm opinia unui medic stomatolog, cu privire la periuța de dinți Dentalette.

Periuță electrică de dinți Dentalette cu tehnologie sonică

Promisiunea noastră este să vă oferim produse de înaltă calitate, recomandate de specialiști în domeniu.

Pentru a vă face un rezumat, vă rugăm să rețineți că periuța electrică Dentalette:

  • are un modul de albire care funcționează cu orice tip de pastă de dinți;
  • oferă îngrijirea completă a întregii guri, inclusiv a gingiilor și a spațiilor interdentare, atât de greu de accesat cu o periuță simplă;
  • este sigură și recomandată ca soluție de îngrijire după ce v-ați pus implanturi dentare.

Periuță electrică de dinți Dentalette – păreri

În continuare, dorim să vă prezentăm și câteva opinii ale celor care au încercat periuța de dinți Dentalette.

Este minunata, o folosesc in fiecare zi, este silențioasă si albirea dinților este vizibila de la zi la zi!!” (Mariana)

Una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna periuța electrică! Felicitari, o recomand cu toata inima, face minuni!” (Alina Iosif)

Imi place la nebunie!! Vad rezultate de la o zi la alta, dintii mei devin din ce in ce mai albi! Iar piatra mea de pe dinti deja devine inexistenta! Uau!! Recomand cu toata încrederea! E cea mai buna!” (Măriuca)

Am folosit periuța după ce mi-am pus implanturi, este perfecta, deloc agresiva in vibrații asa cum sunt altele, este efectiv perfecta, modul pentru ingrijirea gingiei este de vis!! Foarte buna” (Rareș Ioan)

De asemenea, atunci când doriți să vă achiziționați o periuță electrică, nu uitați că, spre deosebire de periuța electrică clasică (care se recunoaște după capul de periaj mic, rotund și care face rotații rapide), o periuță de dinți sonică nu are mișcări de rotație, însă mișcările sunt mult mai puternice și combat mai eficient petele și tartrul.

Despre Dentalette

Sub sloganul „Zâmbetul care cucerește”, Dentalette lansează produse de îngrijire a danturii bazate pe cele mai noi tehnologii, pentru ca tu să îți poți îngriji și albi dantura din confortul propriei case.

În spatele Dentalette stă o echipă de specialiști în domeniul stomatologiei, care se preocupă constant de cercetarea și găsirea soluțiilor optime de îngrijire a dinților. Periuțele de dinți și kitul de albire sunt testate și recomandate de medicii stomatologi ca soluții ideale pentru îngrijirea corectă a dinților, în fiecare zi. Încearcă-le și te vei convinge :)!

Fii la curent cu noutățile noastre pe pagina de facebook Dentalette.

Lasă un comentariu

Adresa
Str. Nicolae Balcescu 1 A, ap. 42, Bacău.

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00.